打下氣先~~
3D Aurora 570, 年前.
解體中..

P1020234 [1280x768].JPG

P1020229 [1280x768].JPG

P1020259 [1280x768].JPG

原帖由 wongtyaa 於 2009-8-7 10:49 發表

同cm價錢相若既GZ-X系列我幾有興趣
個人覺得外型比cm更吸引
但唔知用料及對流及唔及cm elite series?

我用GZ-X4
用料比CM690差少少 elite series就唔清楚 冇對比過
不過C兄要留意 GZ-X 系既前入風好小同細
HDD多偏熱 但靜音不錯
走線位不足 搞D線要有小小技巧 師兄可參考小弟之前既圖
不過以~300既價位 可謂不過不失

原帖由 mrchan903 於 2009-8-8 00:10 發表

我用GZ-X4
用料比CM690差少少 elite series就唔清楚 冇對比過
不過C兄要留意 GZ-X 系既前入風好小同細
HDD多偏熱 但靜音不錯
走線位不足 搞D線要有小小技巧 師兄可參考小弟之前既圖
不過以~300既價位 可謂不過不失

裏面本身黑色定係ching DIY黑化?

原帖由 wongtyaa 於 2009-8-8 10:55 發表

裏面本身黑色定係ching DIY黑化?

是DlY的
小弟的是DlY黑化 + 開透側
手工之劣 師兄勿怪

1.8K 那裡買到場3D Mercury

原帖由 bennywmy 於 2009-8-9 01:46 發表
1.8K 那裡買到場3D Mercury

無記錯既話.應該係高登見過....

990價錢仲令

原帖由 outout 於 2009-8-19 14:22 發表
高登見過3D Mercury $990

而家隻野咁平架...嘿嘿