一部平价机,才$1xxx,无理由用$5xx-$6xx的机箱,妹仔大过主人。

原帖由 civic1217 於 2009-8-4 04:02 發表
得罪講句
我自己用過一個GTR既TOP MODEL
成$4XX
(當年唔識野)
其實水準只到COOLERMASTER $300左右既水準
我幫人砌開機
用過幾次GTR
邊位又冇埋口
好容易介到手
打後我叫FD簡箱一定叫佢NO GTR

你隻7107好野黎架, 我換左幾次餡都仲用緊佢做殼
隻Case前面panel就算有少少刮花, 都好易用手指捽得甩條痕
防EMI又高, 係衰在冇得裝前置12cm Fan
GTR黎講算好好架喇

有冇CHING用過/緊gtr隻DIVA(像哩號個隻)?

原帖由 第八銅人 於 2009-8-6 12:50 發表
我幫人出機, user揀左個foxconn, 但係個紙盒面居然貼多張GTR貼紙仔, 咁foxconn算唔算係GTR殼哩

或者兩間野關係密不可分

..咁洗唔洗改主題呀

原帖由 kidney 於 2009-8-6 04:09 發表

我有個fd買cm690黎放佢套p4 1.8呀!

佢話唔打得都睇得

Sorry, 真係笑左...

之前用過吓啦……
319 White...

原帖由 X-Engineer 於 2009-8-17 19:47 發表

Sorry, 真係笑左...

外觀真係有影響架
唔計最基本氣流
試過幫2位鄰居砌2套幾乎同價既文書機
1部i記 G31+Celeron+CM atx case (冇超)
1部a記 780G+5000x2+GTR matx case (小幅超頻)
我用起黎點都係a記快
但係佢地d家長冇點用都死係覺得i記果部勁成倍

實用性高, 樣一搬.

話,個post係咁插GTR
一個字~平
講真,GTR有D款就真係唔係太差,D細箱我覺得好好

原帖由 Rubi 於 2009-8-18 15:40 發表

外觀真係有影響架
唔計最基本氣流
試過幫2位鄰居砌2套幾乎同價既文書機
1部i記 G31+Celeron+CM atx case (冇超)
1部a記 780G+5000x2+GTR matx case (小幅超頻)
我用起黎點都係a記快
但係佢地d家長冇點用都死係覺得i記果部勁成倍

佢地一般見識痳……哈哈……
您要俾數據佢地睇先得嫁……
我都遇過……