要咁細size 又要用到 matx板 + pci-e好似冇見過, 用itx板 + pci-e 就好多
你可能要考慮用返book si ...
ACDC 發表於 2010-9-27 16:03

PC719 好掂wor...
我覺得岩哂我要求..... 唔入貨真係可惜

PC719 好掂wor...
我覺得岩哂我要求..... 唔入貨真係可惜
kirafung 發表於 2010-9-27 16:38

代理話至少要購買100個先可以落單

要咁細size 又要用到 matx板 + pci-e好似冇見過, 用itx板 + pci-e 就好多
你可能要考慮用返book si ...
ACDC 發表於 2010-9-27 04:03 PM

隻PC719真係唔錯,唔入貨實在可惜

隻PC719真係唔錯,唔入貨實在可惜
ccck2004 發表於 2010-9-28 12:54

冇錯, 相當可惜
亦證明左香港個 DIY market 係好細嘅
啲代理唔肯入貨, 因為入得貨多, 驚賣唔去
入得貨少, 攞唔到個好價, 賺得少, 費事做

隻牛內部

隻牛內部
k-car 發表於 30/9/2010 23:47

咁少 Hestsink 既, 隻牛熱唔熱 ?

隻牛內部
k-car 發表於 2010-9-30 23:47

應該係FSP/SPI OEM, 啲料算唔錯

我又係用緊呢隻case
如果flex牛牛, 有冇話邊隻牌子好?
seasonic/delta?
ps 我用緊原裝隻150w牛, 把cpu fan仲大聲過隻牛牛fan

我又係用緊呢隻case
如果flex牛牛, 有冇話邊隻牌子好?
seasonic/delta?
ps 我用緊原裝隻150w牛, 把 ...
Guardian 發表於 2010-10-1 18:47

首選當然係Seasonic SS250-SU, 不過: 佢好貴, 好難揾

SS250代表佢250W?
我又唔需要咁大火數
elite 100又加唔到卡, 有500W牛牛都無用