原帖由 pang0011 於 2009-11-8 22:49 發表

The finishing looks good.

I also like this one

http://i458.photobucket. ...

33,274 円 only, more affordable than GMB II

回覆 151# 的帖子

I am quite interested in the PIXIE Cinq now, 29000 yen including PSU, a better value of price than even the OLIEON PS400TRD..

真係好惨, 睇到中左毒......看中左酒紅色 ALTIUM VR2000GMB II..... 想買, 可以點做   ,
十二月會去東京玩, 唔知買唔買到

原帖由 怪物小王子 於 2009-11-9 10:06 發表
真係好惨, 睇到中左毒......看中左酒紅色 ALTIUM VR2000GMB II..... 想買, 可以點做   ,
十二月會去東京玩, 唔知買唔買到

呢隻有promotion架, 上次有200隻做promo 賣22XXXyen之麻, 不過我買唔到所以至要比正價買而家呢隻啫. 聽樓主講佢買兩隻連運費都唔洗HKD9000

原帖由 siupy 於 2009-11-9 10:54 發表

搵G544幫你手

OIC....Thanks brother

原帖由 pang0011 於 2009-11-9 12:46 發表

呢隻有promotion架, 上次有200隻做promo 賣22XXXyen之麻, 不過我買唔到所以至要比正價買而家呢隻啫. 聽樓主講佢買兩隻連運費都唔洗HKD9000

OIC......SSD HOLDER, Fan等是否要另買 Full Option SET  ??
Thank you very much

想敗家前注意:

--目前WiNDy正把旗下機箱轉為LDC (Laser Direct Cut), GMB II, PS400 TRD, MC Cube, FSR 1000/2000等均已有 LDC version, PS300TRD尚不知道何時有LDC version

--WiNDy神檯級matx機箱 VR1000G 後繼機仍處於研發階段, 未有任何schedule, 絕對期待

--FX2000R後繼機將在Jan 2010發售, 裝備QUAD RS, 應該也是LDC

--WiNDy 通常不回复英文email, 請用日語

--不接受combine order

...............

原帖由 pang0011 於 2009-11-9 12:46 發表

the promotion was for the FX2000R if i remember correctly.

我呢D小朋友,路過發現好毒啊