好多Windy, http://hikinik.net/micro/WiNDy.html, 好多都好靚, 希望總結左今次既經驗之後以後可以認識同接觸到更多Windy.

睇返佢D舊款覺得佢都應該幾經得起時間考驗, even係一D幾年前既款式今睇返都覺得OK.

呢個網咩都唔講得,仲衰過大陸,我唔會再更新呢個post,費事喺度分享,一d都唔過癮,block飽佢啦~

WOW.................Red Power Cool

巳落單,估計两周左右

今次真係不計成本,瘋狂

原帖由 mig33 於 2009-9-22 22:52 發表
巳落單,估計两周左右

今次真係不計成本,瘋狂

睇下睇下又開始鐘意白面藍底呢類, 同樣好有Windy Feel.., 希望好快大家都可以post到實物照上來, 唔洗再係得個睇字就好啦...

回覆 45# 的帖子

白色會唔會變黃色?

原帖由 mig33 於 2009-9-22 23:40 發表
白色會唔會變黃色?

可以一試. 等第一隻紅色入手成功後先體驗下Windy既品質先, 跟住再plan 呢隻. 一般來講如果Windy既品質真係名副其實既, 應該唔洗太擔心變黃既問題.  BTW, 有無諗過搵D乜野配件比你隻Windy呀?我覺得佢配黑色底紅色電容既華碩板/EVGA呢類紅加黑既底板都應該會好襯佢.

巳有下面D料

P6TD ver. SAS
i7 940
Mega Shadow
Corsair 1866 DDR3 2G x 3
LSI 8888ELP
...etc.

等埋Win 7

原帖由 pang0011 於 2009-9-22 23:02 發表

睇下睇下又開始鐘意白面藍底呢類, 同樣好有Windy Feel.., 希望好快大家都可以post到實物照上來, 唔洗再係得個睇字就好啦...
http://i458.photobucket.com/albums/qq302/pang0011 ...

Mediterranean....
ILOVEIT
between I have added WiNDy to my group already

原帖由 mig33 於 2009-9-23 00:16 發表
巳有下面D料

P6TD ver. SAS
i7 940
Mega Shadow
Corsair 1866 DDR3 2G x 3
LSI 8888ELP
...etc.

等埋Win 7

you need 2 pcs noiseblocker M12-P to feed your megashadow