[開箱] [開箱文] LanCool Dragonlord PC-K60

首次見到隻箱以為係Lian Li,原來係另1隻牌子,但唔代表質數差,隻箱斤兩十足,比CM 690有過之而無不及,鐵板厚度應比CM 690厚1mm左右(估計),外型就似足Lian Li K60B,同樣用上(Front) 120mm Fan x 1, (Top) 140mm Fan x2,(Rear) 120mm Fan x 1

先睇睇官方圖片與Lian Li K60B比較,外型似足9成

好黎睇睇實物

彩盒

正面

則面

後面

內籠

背面

開關

Tool free設計

機主個箱新買,但配件就由舊機搬過黎新箱

配備如下

Intel i7 920
Asus P6T DELUXE
Corsair DDR3 1600 CL9 1G X3
Grandmars HD4850 512MB DDR3
LD 22X DVD Writer
Seagate 250G HDD X1
WD 500G HDD X1
Thermalright Ultra 120 + CM 12cm LED Fan
Tagan BZ 1300W火牛(機主留用遲D升級Display)

原帖由 WithouT_GoD 於 2009-9-30 23:41 發表
Tagan BZ 1300W火牛
邊度買呀師兄

同埋 d 圖叉包喎

sorry! 機主自己買的......無問過

原帖由 WithouT_GoD 於 2009-10-1 00:16 發表
樓主依然係唔 show 機背點走線

亂草1堆,無謂獻醜....之前係某論壇post過,遭某類人冷嘲熱諷,所以決定以後都唔再show機背點走線......sorry!

原帖由 ccckkkx3 於 2009-10-7 12:38 發表
借問聲係邊度有得買?

中央田..............

原帖由 jovi115 於 2009-10-15 23:49 發表
機背走線, 如果唔影響通風散熱既,
都冇咩所謂啦

每個人觀點與角度唔同,好多人肯化錢去美觀自己個箱,有d人亂草一堆用到就算,大家追求既野唔同