原帖由 Giroro伍長 於 2009-11-13 00:42 發表
最早期果d S500冇Air Guide(當年未興),後期先加落去。

早期嗰d挭係冇air guide, In-Win係最先引入Intel規格38度機箱設計.

原帖由 Zeya 於 2009-11-13 00:43 發表
不 過 真 係 唔 多 見 , 邊 度 多 in-win case ?

中央田好似係In-Win / FSP專買店, 或者直接同代理悅彩買In-Win機箱, 不過價錢可能要貴少少啦.

1. 經典IW-S500 ATX機箱 =>2隻(白色)
2. IW-V500 mATX機箱 => 1隻(白色)

仲用緊 D 鋼水勁厚!!

in-win bt611

我以前買既 In-Win C588 係打完代理問佢有冇貨

過幾日打俾我話中央田有賣

好少見 comdex 有賣 inwin

IW-EM020 mATX機箱
is that only $170? is it good? tool-free??

回復 26# kellychen

IN-EM020 $170 @ 中央田, 不過佢唔係tool-free設計, 箱身都幾重吓.

回復 27# spooky

thanks
    箱身重即係好足料? made in tw? 散熱好嗎? 正想出matx $170 又夠平
同埋好似係鋼琴面?

回復  spooky

thanks
    箱身重即係好足料? made in tw? 散熱好嗎? 正想出matx $170 又夠平
同埋 ...
kellychen 發表於 2010-3-1 16:48

佢係由InWin大陸子公司InShin生產, 後置可以安裝一把12mm風扇加air guide, 散熱效能絶對優良.

in-win bt611
alexxa 發表於 2009-11-26 12:12

借 問 聲 呢 隻 case 邊 度 有 得 賣 ?
thanks