我最近都想買下面呢隻箱 ( IWBL634 ),請問有無板友知道咩價錢左右?

先謝過幫忙!  

回復 31# 4466

類似inwin機箱, 中央田曾經返過貨, 不過依家買哂囉, 試吓揾代理悅彩, 睇吓仲有冇貨尾.

IW-Z611T

我最近都想買下面呢隻箱 ( IWBL634 ),請問有無板友知道咩價錢左右?

先謝過幫忙!   ...
4466 發表於 2010-3-5 21:38

呢隻我都想搵, 不過搵極都無 !
呢隻中央田都唔平, 連牛 > $600 的

呢隻我都想搵, 不過搵極都無 !
呢隻中央田都唔平, 連牛 > $600 的
觀星是答案 發表於 7-3-2010 06:20 PM

下…?咁貴?請問你知唔知佢跟機果隻 SPI 牛係唔係 Flex ATX 規格黎架?

下…?咁貴?請問你知唔知佢跟機果隻 SPI 牛係唔係 Flex ATX 規格黎架? ...
4466 發表於 2010-3-8 20:11

唔知 ~ 因為無買到
後悔中 .....

咁多位 CHing 請問邊度重有 InWin S500 賣,搵左好耐,又或者邊位 CHing 有多想出讓 ? 請 PM ! Thanks !

咁多位 CHing 請問邊度重有 InWin S500 賣,搵左好耐,又或者邊位 CHing 有多想出讓 ? 請 PM ! Thanks ! ...
joehlam 發表於 2010-8-26 11:25

IW-S500好耐歷史啦喎,點解仍想要?    我屋企有兩、三隻,個米色面殼都變黃黃地....,結果將其中一隻面殼噴黑玩玩。

面殼噴黑

IW-S500好耐歷史啦喎,點解仍想要?    我屋企有兩、三隻,個米色面殼都變黃黃地....,結果將其中一隻面 ...
FW河本鬼茂 發表於 2010-8-26 12:32

雖然是好耐歷史, 但都係覺得佢最正,所以想要, 你屋企有兩、三隻, 會唔會想出讓一隻?

Thanks !

Joe

回復 39# joehlam

雖然是好耐歷史, 但都係覺得佢最正,所以想要, 你屋企有兩、三隻, 會唔會想出讓一隻?

Thanks !