咁得唔得?

690 Pink

今次最意外係發現CM 690 II Advanced用料厚左之餘,帶點磨沙感覺,比上代更吸引~~~
但價錢較貴亦係事實:cry ...
A君 發表於 2010-3-30 14:23

但今日行過高登重未見CM 690 II Advanced

仲想 係復活節換機箱過夏天

CM 690 II Series改左你講既缺點,側板用料實淨又重,類似Corsair火牛既啞面不反光黑色烤漆,接合位亦造 ...
人中之龍 發表於 2010-4-1 13:03
我都用緊690II PLUS版,今次用料改善咗,真係唔錯呢! 不過就偏貴咗少少

回復 40# 單身的人

乜都唔講究, 冇要求

敢問CHING 們...
690 II + / 690 II Advanced
除左..其分別在VGA HOLDER & 外置HDD 接口 之外
鋼水接合位 是否都一樣?

咁得唔得?
Gris 發表於 2010-4-1 17:00

粉紅又幾正WO...

敢問CHING 們...
690 II + / 690 II Advanced
除左..其分別在VGA HOLDER & 外置HDD 接口 之外
既鋼水和接合 ...
po52010 發表於 2010-4-2 16:34

應該一模一樣, 最少現在正在用PLUS的也不會對這兩個問題有意見

我都用緊690II PLUS版,今次用料改善咗,真係唔錯呢! 不過就偏貴咗少少

...
billyduck 發表於 2010-4-2 03:18 AM

師兄玩開水水,拆左四個HDD Tray放冷排,補充左我無水水既report

回復 48# vlc_play123

係lu...估佢就正路會一模一樣...怕有例外...
正就真係好正...好似貴左dd...多左幾樣野...貴成2舊幾水...