回復  vlc_play123

係lu...估佢就正路會一模一樣...怕有例外...
正就真係好正...好似貴左dd...多左 ...
po52010 發表於 2010-4-2 17:19

其實真的要看你有沒有這個需要, 上方的SATA位還可以當裸族用, 但VGA Holder實用性真的較少..

回復 51# vlc_play123

係架@@ 仲以為個vga holder算係一個吾錯既design tim...但690 II+ 又冇埋個HOLDER ..

回復  vlc_play123

係架@@ 仲以為個vga holder算係一個吾錯既design tim...但690 II+ 又冇 ...
po52010 發表於 2010-4-2 17:55

我是看過哪個Review網(忘了)說過這VGA Holder不支援部份顯示卡.. 加上, 無了對電腦實質運作完全沒影響啊..

我是看過哪個Review網(忘了)說過這VGA Holder不支援部份顯示卡.. 加上, 無了對電腦實質運作完全沒影響啊. ...
vlc_play123 發表於 2010-4-2 19:41

前者聽起來真是可有可無...反正...說不好第日可以另購呢

唔知有無Ching 唔需要個用緊690II plus 又要個VGA Holder 呢? 我可遲D可以二手賣出啦
( 本人已訂Advanced 版)

其實ADVANCE到左貨未??而家好多鋪頭放出來/問佢都係暫時得PLUS版本

過左假期,大家可以打去代理問問
同埋可以落少少訂,order左先

最欣賞係佢個Top HDD Dock  

回復  單身的人

乜都唔講究, 冇要求
MSI 發表於 2010-4-2 16:15

你鍾意雞蛋中挑骨頭係你o既事~ 唔該唔好拖埋我落水~
大部份人o既意見都好正面~ 有幾何好似你咁~
呢樣又話唔好~ 個樣又話唔好~
係我地呢類用家無要求~ 定係你諸多挑剔~ 顯然易見

你鍾意雞蛋中挑骨頭係你o既事~ 唔該唔好拖埋我落水~
大部份人o既意見都好正面~ 有幾何好似你咁~