[開箱] DiyForce 新品 : 3.5"位4路風扇調速器 (可獨立開關風扇)

市面上好少Fan Control可以完全開關風扇
3.5"位就未見過有得賣街 , 多數都係5v-12v
有好多人天氣唔係咁熱都想熄返幾把風扇
所以DiyForce就搵廠訂造一批可以獨立開關既風扇調速器
仲有藍燈添   (個5.25"轉3.5"唔包的 , 我個case冇呢個位先加上去)
希望大家多多支持

A Shop 呢兩日會有售
P1700592 (Medium).JPG
P1700597 (Medium).JPG
P1700599 (Medium).JPG

a sir,有冇得郵寄架??
我銀行過數俾返你~~

出ssp一來一回要2個鐘...好辛苦... ...
ray3818 發表於 22-4-2010 05:00 PM

應該唔可以了, A SHOP唔做寄貨的

後面其實都冇乜特別 , 有個窿走D線出黎
如果太長可以就咁用索帶整整齊就好好睇
P1700603 (Small).JPG

可惜風扇3pin接口無做杯位
無插風扇而又無包好的話有機會造成短路
kanduki 發表於 23-4-2010 09:19 PM

呢個我地當初都有諗過
不過如果做杯位就完全插唔到 PWN D風扇
所以最後做左呢隻

回復  kanduki

我個D頭吾同
STRwork 發表於 23-4-2010 09:43 PM

係喎 , 因為我果隻樣板黎
有D野改左都唔知添

可惜風扇3pin接口無做杯位
無插風扇而又無包好的話有機會造成短路
kanduki 發表於 23-4-2010 09:19 PM

原來出街果個係杯頭黎
可能真係因為安全問題轉左
我都唔知添 , Sorry

回復  wah2006

咁A SHOP 有冇呢個一開2頭買
STRwork 發表於 24-4-2010 12:26 AM

a shop 有兩隻1開2頭賣 , 一隻品牌Gelid , 長D既
另一隻就短D

今日買在個

我用過A嘅產品有A fan,UV LED & 4路風扇調速器,
發覺d插頭都係做得差左d....... ...
xZeroG 發表於 25-4-2010 01:52 AM

係 ? 邊個位做得差左 ?
等我地可以同廠商反映下
睇下仲有冇改善既地方