回復  muihin

師兄你第3,4個case係邊到買?
lamech 發表於 7/11/2012 20:57

第三個係 AOpen S152, 都買左好耐囉, 買左之後都唔見有得賣
只係間中响二手區會見有人放
第四個係二手區買, 都好耐, 應該係d淘寶/華強貨

家中 VM server (動物機 + DLNA server + Domain controller + FTP server + File server)
...
觀星是答案 發表於 14-10-2012 11:54 PM

INWIN BM639 ?
呢隻箱唔插得一般 Low Profile 顯卡, 會頂 Powe Supply 出線位

我都有隻用緊比部 A4-3300
(會稍後換成 A6-5400K + A75 ITX)

INWIN BM639 ?
呢隻箱唔插得一般 Low Profile 顯卡, 會頂 Powe Supply 出線位

我都有隻用緊比部 A4 ...
dom 發表於 2012-11-10 13:35

卡長 17cm 以下先插得入 (其實好多 LP 卡都長過 17cm), 我有張 Geforce 310 緊緊插到入去 (走到 ATX 線)

不過我用來做 VM server 其實唔需要插 display card

唯一唔好處係無 reset 掣
hknufc 發表於 2010-4-28 18:07

在背後

卡長 17cm 以下先插得入 (其實好多 LP 卡都長過 17cm), 我有張 Geforce 310 緊緊插到入去 (走到 ATX 線)

...
觀星是答案 發表於 10-11-2012 03:05 PM

新出既 無咩邊張插到
隻箱我重有係度, 砌左台 FM1 APU (A4-3300 + ASRock A75 ITX)
不過之後會轉做 A6-5400K 搭 ASRock A75 ITX (FM2) 了

ITX 箱其實 我見過朋友出過既 Antec ISK-300 / ISK-310 跟 150W PSU
香港依家無再賣了

腦場見到既款除左 Lian-Li, GTR , 貴既 Silverstone 之外就無乜了

ITX 箱其實 我見過朋友出過既 Antec ISK-300 / ISK-310 跟 150W PSU
香港依家無再賣了

腦場見到既款除左 Lian-Li, GTR , 貴既 Silverstone 之外就無乜了
http://store.antec.com/Product/e ... 761345-15160-3.aspx
呢隻唔錯 .......
跟埋 150W 牛牛用得安心

正wow
睇下taobao 有無先

香港依家無再賣了

腦場見到既款除左  ...
dom 發表於 15/11/2012 00:31

呢個箱我用緊, 要數缺點就係唔可以裝 3.5" hdd & 內籠 power cable (飛去後面果個 power 插頭) 比較阻定

http://www.mini-box.com/M350-universal-mini-itx-enclosure
有無見過香港有呢隻 case 賣