第一個...PCQ07...已轉讓......

第二個...MiniC LX01...已轉讓.......

第三個 AOpen S152...試用中.......

第四個...?????....待用中.......

回復 4# RCHK

係咩 咪itx case 囉
係响某二手區買返嚟既
未用住, 仲諗緊點用
不過...正面都OK, 裡面....攞你命, 一唔小心肯定成手損晒

回復 7# C-Leung

個面殼果D散熱孔, 入面超[界]手

我都覺得後面裡面都麻麻
不過你果幅相影得個箱好靚仔law
C-Leung 發表於 26/4/2010 15:19

是實佢外觀係OK啫
不過除左入面超[界]手
個黑殼...好難開
裡面.....

外面

入面

回復 20# Trojan
幾好喎, MB 响上面, 以前用PC-Q07, 成日要拆火牛
不過呢個冇ROM位....

回復 22# Trojan

我一路用PCQ07, LX01 同 S152 都係用9300itx, 一向都唔覺得特別熱喎

回復 43# ccck2004

我覺得嘈架, 所以自己加左電阻減左少少電壓
都想轉PICO牛仔, 不過冇$$

大陸野都係好難避免金玉其外
ccck2004 發表於 28/4/2010 17:11

冇想像到差到咁

師兄們..依加有邊塊itx板有ddr3?
ckah 發表於 19/5/2010 06:24

Zotac ION 同 H55 既itx  都用 DDR3
我都諗緊要 DDRII 定 DDRIII 既 ION 好d

如果裝i3-530會唔會唔穩定
rewai 發表於 30/5/2010 21:01

我都想知, 我都想H55+i3用Pico牛, 有文章見到 ~80W
http://www.tomshardware.com/reviews/d510mo-intel-atom,2616-11.html