我的Antec miniP180, 新加SST LC-19, 小分享, 不喜勿進!

响應環保, 一步一步使舊機復活!!

Antec 機箱 cable management 好方便!

多年前第一次搞HTPC時先識SilverStone
搞搞下見款得意又買, 都唔知佢算唔算itx機箱,
但現在買Flex牛實在太難, 買到的話佢就可以同好兄弟ML-02一齊用5670!!

E8500 (1).JPG

E8500 (2).JPG

E8500 (3).JPG

E8500 (4).JPG

下其復活目標, 可以算itx啦!!!

你唔好再串d

張470唔熱-.-?
無風入啵=.=

咁你本身部機咩config?好想知道

D料正呀,又i7-960又GTX 470又水泠.
線又汁得好,整到好似無線甘.靚呀
不過就.......好似串左小小姐~啲Spare零件用得一件得一件

你部機無線GE

你部機無線GE
HEBEHEI 發表於 2010-4-29 11:28 PM

我都係甘諗,所以話佢汁得靚

呢隻箱汁線都係好令
不過真係好貴T.T

CHing 們真的對不起, 因工作關係電腦不能Down. 所以平日怕啲嘢壞有時會買Double. 不是有心串的
事源早幾日想去買個Rounter, 一出口女皇即刻面黑.................................
下令剎剎剎同講咗以上名句..............
我啲 notebook 同模型下重大獲, 比佢平放Tim 呀................

d線汁得好好
張470會唔會熱死呢??
另類文書機!,寸爆!!