[開箱] $100 GIGABYTE GZ-KF series

話過唔幫人砌機, 因為部機有乜頭暈身熱, 一定搵番你攪, 慘過終身保, 可惜衰心軟.....因為係女黎架

$4000同我攪惦呀.....要d乜料? intel 540, a data DDR3 1333 CL9 2GBX2, DVD Writer....huntkey 450w psu(有80 plus), msi H55 MB, TV TUNER CARD, 1TB Hdd, 20" 16:9 mon, 咁仲淨幾錢? $110大元, 啱啱夠買呢個case

平平無奇, 4平8隱, 好輕料, 鍾意佢啞黑色同可以收線去背脊

送一把8cm機背風扇

完成

注意事項: hdd位和鬼面罩之間可以裝12cm或8cm風扇, 但一定要簿身風扇, 否則hdd就會唔夠位裝

回復 2# he02552402

呢個機箱無牛送

$100 堅抵Wor,
不過如果前面 12cm 位有前置網面就完美了
令外如果風扇頂 HDD,我會將 HDD 裝上幾格

回復 4# he02552402

我比較重視牛多過機箱, 內涵有時比外表重要

回復 5# feverpc

係全頂, 除非最頂果格, 但風扇又吹唔到啫

回復  he02552402

chiushing01 發表於 2010-11-10 23:57

內涵比外表重要...agree
不過有時幫女砌好煩,一定要個箱靚
同佢講散熱唔好都唔理

回復  he02552402

chiushing01 發表於 2010-11-10 23:57

冇錯, 尤其係要終生保...

師兄, 請問你前置有冇裝到風扇?
如有, 請問可以裝邊隻簿身風扇? 有冇介紹, thx!!!