非常感謝user布殊,幫我整返cm690的前置i/o面板

事原 http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 1673&highlight=

原先同呢個差唔多

今日交返比我

連我上星期比後面割損既地方都用CM logo封埋

真係差唔多同新一樣

布殊ching, 真係非常感激

新的一樣

完全係專業人士!
有人幫又免費真係好!
最重要係夠細心

唔推唔得~~~
免唔免費都好, 幫助其他網友的機箱作簡單維修, 可減少好多浪費, 對地球都好有幫助
如機箱按鈕失效, 只要簡單維修, 就免卻整個機箱更換, 減少浪費資源 同金錢
布殊ching, 你係得gei ~~ 要加油呀~~!!!

哇. 真係好掂

熱心師兄~難得

布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊布殊
萬歲萬歲萬歲萬歲萬歲萬歲萬歲萬歲萬歲萬歲萬歲萬歲萬歲萬歲萬歲萬歲萬歲萬歲

可以晌呢個時勢唔做觀音兵肯幫其他CHING修理 ,真係難得

ching手真巧~