[開箱] 跟風系列之Silverstone TJ08-E

小弟之前要換電腦,又打算自己砌,所以先開始上HKEPC

點知一上就不得了,真係好易中毒= =

果頭砌完自己部腦,轉頭屋企人就話舊零件留比佢用

咁又有個藉口比我滿足砌機既願望

因為地方所限,所以要轉細機箱

正當我揀緊用邊隻機箱既時候,居然比我見到呢個post
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... ice&tid=1754927

一見freedom師兄個post,我就深深愛上左呢個箱

二話不說就去左買,都係唔講咁多,去圖!!

真正既開箱!!!

真係既開箱xd

記明書&配件

說明書連配件

黎個37面先~

機箱37面

最後呢個正面圖

機箱正面

d相係用iphone影,再resize埋,所以差D

講返個箱,質感唔錯,雖然唔係鋁箱,但係都好實淨!

連我阿媽都話好,真係有買貴無買錯

呢排比較忙,遲D先有上機圖

感謝收看xd

HKEPC真係好毒吓
謝分享~~

CHING, 你仲搵到LGA775 既MATX/ITX板咩? 2手?

TJ08-E同好會

CHING, 你仲搵到LGA775 既MATX/ITX板咩? 2手?
kira2006 發表於 2012-2-24 00:15

啊,你咁都知我搵LGA775@@

搵到啊~1手的,灣仔298買

MSI G41-P43 Combo

本想要USB3.0,不過真係有D難度

反正都係文書睇下片咁,所以搵到塊MATX都去馬!

TJ08-E同好會
freedom1884 發表於 2012-2-24 00:25

你...你...你...你就係毒我果個

回復 5# alvintky

SEARCH你個POST之前有部LGA775嘛

TJ08E都係我DREAM CASE, 密謀換CASE中

太毒啦~~~~~~~~~最衰用緊ATX版...唔係我都想換呢隻
但係隻FT-01又唔捨得

TJ08E都係我DREAM CASE, 密謀換CASE中
kira2006 發表於 2012-2-24 00:50

密謀換CASE中 +1
ivy bridge快D出吧, 唔係為左想出Ivy, 而係想sandy個價再靚女d....
(e8400+atx板用家留...)