想搵個機箱,請推介

想搵個要有防塵網,黑色內籠,正常SIZE,最好有前置USB 3.0

大約$500內,有邊隻好?

CoolerMaster Silencio 550
不過要比多少少

CoolerMaster Silencio 550
不過要比多少少
011lyil 發表於 2012-4-6 14:48

C兄,呢個正WO,仲有埋隔音棉~岩曬,THX
跟機3隻FAN?部機會唔會好焗..咁多隔音棉

C兄,呢個正WO,仲有埋隔音棉~岩曬,THX
跟機3隻FAN?部機會唔會好焗..咁多隔音棉 ...
manhk123hk 發表於 2012-4-6 15:19

得兩把12cm送,,另一把12自購
焗就一定會焗d,話晒有兩塊棉被 你可以另外買3把轉速高d ga風扇..就會涼爽d

我又推介xigmatek asguard pro

防塵網可以自己加既..搵過岩自己既case啦

CoolerMaster Silencio 450 平D

我又推介xigmatek asguard pro
myerst1121 發表於 2012-4-6 20:16

MIDGARD 2好D~~有免工具,側透同埋DOCKING位

MIDGARD 2好D~~有免工具,側透同埋DOCKING位
roy858585 發表於 2012-4-7 01:17

香港好似冇透側果個版本賣
jumbo個網得標準版 唔知邊到有透側版賣呢?
Xigmatek 可汗系列 MIDGARD II 標準版 前置USB3.0 中直立式機殼        HK$ 495

http://www.cap.com.hk/pricelist

點解係得真寶呢你地hehe
今日行過正刀, 問佢地, 佢地話有side win版wow