請問各師兄你哋會點揀??

以下幾隻都係全黑化,價錢又差唔多,用料是否lian la好啲??
請問各位會點揀??或者有無更好推介??

1)corsair 650d

2)lian li  PC-7FNWX

3)thermaltake mk1

小弟用來用去都係喜歡鋁箱...

其實我都有呢個煩惱,
但我既煩惱除左上面2個之外, 仲有600T & RV03

我真係覺得e+d箱拉個靚都冇....我真係冇一個睇得上眼..e+d箱

我真係覺得e+d箱拉個靚都冇....我真係冇一個睇得上眼..e+d箱
oscar2 發表於 2012-4-7 22:32

你心目中..曾見過邊個箱係靚??

我現時最愛重係 FT02 & Cosmos S

你budget去到1300可以簡銀欣,有d都唔錯!
而上面3隻...
650d大d,比較實用!
PC-7FNWX就全鋁,同埋細少少,空間有限既可以揀佢!
第3隻..太7,所以無野想講

我現時最愛重係 FT02 & Cosmos S
Giles 發表於 2012-4-7 23:56

cosmos s唔錯呀....不過我想買黑化機箱..

你budget去到1300可以簡銀欣,有d都唔錯!
而上面3隻...
650d大d,比較實用!
PC-7FNWX就全鋁,同埋細少少,空間 ...
大喊包 發表於 2012-4-8 00:01

我同師兄睇法都差不多,係銀欣同thermaltake睇法掉轉咗

我同師兄睇法都差不多,係銀欣同thermaltake睇法掉轉咗
kilykilyk 發表於 2012-4-8 00:13

我唔系對全部tt既case睇法都系咁,
只系第3個選舉型號mk1..箱如其名
可能我比較鍾意d無咁花巧既!
而銀欣都唔系個個case既外型掂

女ching,其實你除左黑化之外..仲想要咩??例如靜音果,需要?
你咩配置?