有無師兄用過咁既機箱 敢唔敢用?

我見個樣好正 成3000蚊 唔知會唔會漏風
有無師兄用過??

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.22.druHgw&id=15852506764

淘寶見過,有冇人用就唔知啦~~~

i wont purchase

之前出mon區出3 mon果位巴打

我見個樣好正 成3000蚊 唔知會唔會漏風
有無師兄用過??
dragon1999 發表於 2013-5-11 15:37

http://item.taobao.com/item.htm? ... &id=15852506764
    用了幾天,說下具體感受。一、桌子裝完後很漂亮,可惜裝的時候實在是太麻煩,主板下的雙層螺絲是我想盡一切辦法把抽屜給卸下來才裝好的,總共花了3個小時。二、後檔風扇竟然是8CM的!這是讓我最蛋疼了,我的240排根本就裝不上去,側當的螺絲孔間距又不對,只好放到電源旁邊了,所以有裝水冷的朋友自己考慮清楚。三、主機線材實在是太短了,根本就裝不到主板上,害得我還要自己買各種延長線。四、桌子的四邊竟然都是空心的!根本就無法安裝升價支架,害的我只能把老支架給拿出來用!

睇下買完點煩~

用了幾天,說下具體感受。一、桌子裝完後很漂亮,可惜裝的時候實在是太麻煩,主板下的雙層螺絲是我 ...
patricktang 發表於 2013-5-11 16:27

Original design from China?

我覺得好型  不過想知香港有無人去用過 未見過有人開箱 哈

Original design from China?
ujoy 發表於 2013-5-11 16:38

YES  CHINA

YES  CHINA
dragon1999 發表於 2013-5-11 16:43

好少可係原創喎...

用了幾天,說下具體感受。一、桌子裝完後很漂亮,可惜裝的時候實在是太麻煩,主板下的雙層螺絲是我 ...
patricktang 發表於 2013-5-11 16:27

有冇完成圖比我地開下眼界呢