[開箱] nzxt h440簡單開箱

話說前排隻anidees AI Crystal,上側板果時應該有線頂起左塊玻璃,但硬修搞到塊玻璃爆左

諗住問代理有無得補過塊又等唔砌佢回覆,於是自己買過隻算數,落到腦場一睇,全部電競箱,唔係玻璃側透就放得果兩三隻hdd,幾經辛苦揾到呢隻簡單得黎又放到大量hdd

而家就算頂hdd架,拆一隻都仲安裝到九個hdd

其實要求好簡單啫,走5.25,金屬面板,唔要三尖八角,同要放到多hdd,呢隻總算合到我要求

因為而家興組 NAS,部電腦剩係一兩隻 HDD

絛咩線嚟㗎
仲硬過塊玻璃
嘩!嘩嘩! 發表於 2017-7-16 14:06

火牛線囉

tempered glass 聽落好似好高檔, 實情做過鋼化比普通玻璃脆
而且一般認為鋼化左就可以做薄d, 變得其實仲易爛

tempered glass 聽落好似好高檔, 實情做過鋼化比普通玻璃脆
而且一般認為鋼化左就可以做薄d, 變得其實仲易 ...
勁爆小朋友 發表於 2017-7-16 17:16

冇事冇幹應該唔會無啦啦爛

冇事冇幹應該唔會無啦啦爛
044003 發表於 2017-7-16 19:44

意外就係意料之外
側透用鋼化玻璃係靚過亞加力膠既

支持開箱 NNN年前我都係用NZXT Phantom 820架

支持開箱 NNN年前我都係用NZXT Phantom 820架
大和雅也 發表於 2017-7-16 21:33

想當年我都想轉佢,但果時岩岩轉左用ft02

回覆 9# micchan218hk
想當年買呢隻真係叫做豪一次
人生第一次買一隻2千蚊既機箱
跟住Corsair 800 900D都買過
之後買箱要求只有一個
就係有咁巨得咁巨