[測試] 高價垃圾桶機箱

比之前另一隻貴5倍....

https://item.taobao.com/item.htm ... 4-9909-ccdba129723e

比之前另一隻貴5倍....
freefdhk 發表於 2017-7-29 16:31

有人買果下好野

我睇 評論既 圖片.  
感覺似係同一人. 可能是左手賣右手.
都是紅色桌面   
都是 ASUS Z270I 主機板. 應該不會3個人也是同型號這剛巧

不過這個機箱感覺比之前那個風X俠的好 , 不是由2塊半圓合在一起.
但價錢實在太貴. 如果 300RMB 左右才會值得買.  

寨商要好好努力

我睇 評論既 圖片.  
感覺似係同一人. 可能是左手賣右手.
都是紅色桌面   
都是 ASUS Z270I 主機 ...
freefdhk 發表於 2017-7-30 16:39

整體構造設計其實唔差,但裝display要另外駁抽排線,HDD位睇落夠造個3.5位又唔做,你話為扮垃圾桶犧牲下但個樣仲有好大距離……一句講哂好雞肋。

根據所在國法律法規或平臺政策,此項商品限制下單購買。

被下架了

整體構造設計其實唔差,但裝display要另外駁抽排線,HDD位睇落夠造個3.5位又唔做,你話為扮垃圾桶犧牲下但 ...
Man@MFHK 發表於 2017-7-30 23:00

個size 好似比mac pro 大了一倍,但itx 點砌效能都得mac pro 1半都吾知有冇。可能 整細d用 stx好過。

根據所在國法律法規或平臺政策,此項商品限制下單購買。

被下架了 ...
marcolee1314 發表於 2017-7-31 09:29

要選中國地區先睇到中國吾敢比外國知既寨品

要選中國地區先睇到中國吾敢比外國知既寨品
freefdhk 發表於 2017-7-31 14:38

所以香港買到?

所以香港買到?
pomkon 發表於 2017-8-5 14:39

裝大陸版淘實app咪得囉。