反而想知舊版幾錢 呢個款好有興趣

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

剛已訂了,再次感謝師兄....
恒生 發表於 2018-11-29 23:08

唔洗客氣, 條線手工唔錯

反而想知舊版幾錢 呢個款好有興趣  

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)
1chi 發表於 2018-11-30 01:24

舊版通風好差, 唔建議用

舊版通風好差, 唔建議用
cheaphin 發表於 2018-11-30 02:31

舊版風道唔係都一樣前三風扇. 後一、上面三個嗎?

唔洗客氣, 條線手工唔錯
cheaphin 發表於 2018-11-30 02:31

是呀.....之前在淘寶找過好多是質量非常差,這條質量好正......

是呀.....之前在淘寶找過好多是質量非常差,這條質量好正......
恒生 發表於 2018-11-30 21:31

我開頭無貼圖,你又咁眼利睇得到

我開頭無貼圖,你又咁眼利睇得到
cheaphin 發表於 2018-12-7 02:28

我都入咗條60mm,不過與你圖果條不一樣,多咗個細3pin電源插,但用落去都不需電源....

師兄套定制線係淘寶訂? 邊間有信譽D... 之前有FD係淘寶訂半年條PCIE8+8就壞左

師兄套定制線係淘寶訂? 邊間有信譽D... 之前有FD係淘寶訂半年條PCIE8+8就壞左
PhilNam 發表於 2018-12-9 04:57

YY訂制

YY訂制
cheaphin 發表於 2018-12-9 11:36

原來係呢間 之前都問過不過佢做包網線一套個價夠係corsair買一套線所以最後都係冇買