[測試] itx case 用ATX 牛..

請問有咩最細既ITX case 又可以用ATX 牛??
我睇到GEEEK A50 都係用SFX 牛only...

ITX細case如果要ATX牛通常display card有限制
NCase M1或者INWIN A1會唔會太大?

ITX細case如果要ATX牛通常display card有限制
NCase M1或者INWIN A1會唔會太大?
hk8guy 發表於 2019-4-8 15:14

唔該哂ching 先..不過唔想要D 咁闊既case..請問仲有冇選擇??
長D 都OK

RVZ03? Suggested max length=140mm
** 電源最大深度可到150mm,因RVZ03特殊的結構設計,建議深度不超過140mm以避免接頭線材干涉。由於使用內接轉接線,電源在使用110V時,建議不要負載超過800W (使用220V則無此限制
via HKEPC Reader for Android

K55 from taobao

唔該哂ching 先..不過唔想要D 咁闊既case..請問仲有冇選擇??
長D 都OK
133954202 發表於 2019-4-8 16:15

其實M1已經算窄, 如果唔係長同深都會大好多, 類似SilverStone RVZ01-E

如果四方骰仔機又啱用嗎?

我間房用緊TT Core V1, 平靚正!用到ATX牛,顯卡插280mm或以下都OK!

RVZ03? Suggested max length=140mm
** 電源最大深度可到150mm,因RVZ03特殊的結構設計,建議深度不超過140 ...
andy_fung 發表於 2019-4-8 17:58

Ching 你講呢隻岩哂我..我就係要呢種...可以放到長display 又可以用ATX 牛既機箱!!..唔該哂!

其實M1已經算窄, 如果唔係長同深都會大好多, 類似SilverStone RVZ01-E
hk8guy 發表於 2019-4-8 18:14

RVZ03 定RVZ01-E新D?