十卜

界手真係一個好大既問題

我最近都係淘訂咗個A4 itx要等,自從ghost s1 出場後,大陸同類太多有平有貴。

回覆 10# bibilubi

用手feel其實還可以的,但是ITX又配不到MOD線下,少不了要「塞」一下,那就出事了。

回覆 8# freetime

不太建議,話曬玻璃側,太貼的話比你換大到一個碼都沒用,吸唔到風吹落去。

回覆 12# dan_dan

我E個京東好像有現貨,不過我是去正都買的。

回覆  bibilubi

用手feel其實還可以的,但是ITX又配不到MOD線下,少不了要「塞」一下,那就出事了。

...
cct241292 發表於 2019-7-17 11:20

我落訂買咗bs2 itx https://item.taobao.com/item.htm ... amp;_u=b29bklkb1400

店主係chh 貼咗砌好機相,一見鐘情 覺得比 sunmilo 好看,我唔大鍾意前板有usb 夠簡約,除開關掣外,

回覆 14# dan_dan

前面板不是對稱的...不是對稱的...不是對稱的...不是對稱的(回音

看上去個頂D開洞收尾做得圓潤好多,價錢也很直接XDDD

到手開一下箱?

回覆  dan_dan

前面板不是對稱的...不是對稱的...不是對稱的...不是對稱的(回音

看上去個頂D開洞 ...
cct241292 發表於 2019-7-17 11:43

收到貨一定開箱,開關掣唔係正中間毫無違和感

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

回覆  bibilubi

...
cct241292 發表於 2019-7-17 11:20

ok thx ching 等我一陣去睇下先 如果唔得 都係入番A60算(A50 水冷版本)

via HKEPC Reader for Android

我最近都係淘訂咗個A4 itx要等,自從ghost s1 出場後,大陸同類太多有平有貴。 ...
dan_dan 發表於 2019-7-17 10:59

淘A4 要等?

淘A4 要等?
EVIS 發表於 2019-7-17 15:28

多數睇佢仲有冇現貨
唔係就要等佢CNC

via HKEPC Reader for Android

淘A4 要等?
EVIS 發表於 2019-7-17 15:28

因為無現貨,比訂叫廠做。