想問下邊到會有齊silverstone既箱賣

小弟最近睇中左呢隻箱, 貪佢入風多
https://www.silverstonetek.com/product.php?pid=726&area=tw

但係搵左成個禮拜都冇貨, 訂貨都要2個星期以上, 唔知各位師兄有冇好路數或者其他介紹

唔該

回覆 1# fungofhk

RL 06 listed on centralfield,  not in-stock?

回覆 1# fungofhk

有無問過jumbo / faroll /G2
直接上代理買altech computer (九龍茘枝角青山道550-556號恒發工業大廈3樓全層)

我推介
Fractal Design Meshify C

全部問過晒都冇貨, 問過幾間silverstone上面既distributor都話冇要訂, 而家我係淘寶個個silverstone官方淘左個, 唔知黎到會變成點

全部問過晒都冇貨, 問過幾間silverstone上面既distributor都話冇要訂, 而家我係淘寶個個silverstone官方淘 ...
fungofhk 發表於 2019-7-30 17:05

silverstone機箱我前後逃左兩隻

冇問題

silverstone機箱我前後逃左兩隻

冇問題
kofz 發表於 2019-7-31 22:07

今日去順豐站拎, 希望冇事同唔好落大雨

今日去順豐站拎, 希望冇事同唔好落大雨
fungofhk 發表於 2019-8-1 11:21

師兄有冇開箱文?

師兄有冇開箱文?
kelkmk 發表於 2019-8-2 20:14

其實冇咩特別好講
我買左黑紅色, 白色冇貨
個箱係幾好通風
我而家用緊4790k@stock + 590 nitro
行IBT大概70零度
行furmark stress test 50零度
冇開冷氣, 室溫應該26-28度左近
唔知算唔算好

係右側個執線位麻麻地, 可能我執得差, 要相既話可以後補
整體黎講我都覺得OK

惡性循環:
代理:覺得少人買,所以唔存貨,客人想買就要訂。
客:無現貨,又要等,而且價錢唔平,不如搵淘寶,於是代理越來越少貨賣。

其實冇咩特別好講
我買左黑紅色, 白色冇貨
個箱係幾好通風
我而家用緊4790k@stock + 590 nitro
行IBT大概 ...
fungofhk 發表於 2019-8-6 13:33

我部4790s 溫度都係咁上下