[開箱] C26 不專業開箱

2個月前諗住砌新機打機 平時用開itx 機箱 咁就四圍搵 之後見到C24 會出後續版C26
display 卡更長 可以用到310mm 一見到即時下單 點知一等 就等左2個月  
今日 C26 終於到貨 緊係先黎一個開箱

包裝

可以裝到2把12cm 3把9cm 風扇 cpu 都可以用到130mm 風冷一定冇問題

跟機鑼絲盒

垂直打橫都可以

一二三同佢除晒d衫先

2x12cm 風扇位 係機箱底 吹住display 卡

2x8/9cm 可以抽走d熱風

開箱到依到 個箱設計都幾好 但我未買齊晒所有料 (仲差CPU/MB/Display)
走線好唔好就未知 不過眼見就好好 夠晒闊

幾銀入手?

我都訂左 鴿鴿緊 仲未發貨!!
師兄你幾號買噶?
走線就一定要定制線...

幾銀入手?
nihplod 發表於 2019-9-24 21:05

799 人仔

qq200367 發表於 2019-9-24 21:33

個陣話有定制線跟 到左貨就冇跟

師兄你幾號買噶?
qq200367 發表於 2019-9-24 21:33

7.17 足足兩個月 ching 你會用matx 定itx 我仲度緊點擺位 display 用5700xt /2070super 因為房一定要用wifi matx 選擇好少

via HKEPC Reader for Android

回覆 6# freetime

我五月訂 仲未發貨  一早diu比屋企人用
itx側面先可以裝到水冷

你要wifi 不如用itx…… matx 要另外買卡

回覆  freetime

我五月訂 仲未發貨  一早diu比屋企人用
itx側面先可以裝到水冷

你要wifi 不如用itx ...
qq200367 發表於 2019-9-25 11:47

你5月同邊間訂 我係直接同機械大師訂 另外諗住會用amd itx 板更加少選擇 所以仲度緊

回覆 8# freetime

咪佢果間  ……  都唔知係咪隨機發貨

回覆  freetime

咪佢果間  ……  都唔知係咪隨機發貨
qq200367 發表於 2019-9-25 14:07

4個月 我諗住我唔急 先慢慢等 如果唔係 我一早入A60/G5 plus 個d