[開箱] Nzxt H1 完成圖

windows update咗之後死咗機(垃圾windows),
加上對上個部腦都用咗9年, 同埋土地問題, 都係換部細機玩下

機箱做工唔錯, 不過D位有D緊, 買ram, display要先做下功課

後面

Ram個高度就緊, 我都係度好先買, 啱啱好夠落XPG SPECTRIX

CPU cooler AIO

Display card 仲未換, 唸緊2070super定等3080, 所以用住舊卡先, 唔知有冇人估到係咩卡呢?

HDD/ cable tray cover

鏡面, 好簡潔

多謝欣賞

外型真係幾好

asus 670

windows update咗之後死咗機(垃圾windows),
加上對上個部腦都用咗9年, 同埋土地問題, 都係換部細機玩下

...
WWXX 發表於 2020-6-5 12:30

正呀,散熱點呀C兄?

asus 670
dbpaul 發表於 2020-6-5 15:17

呢度果然多高手

正呀,散熱點呀C兄?
Jo3e 發表於 2020-6-5 16:19

我粒 i7 黎, 唔係i9, 個140 aio 基本上都可以頂到
正常咁用房又唔開冷氣, 都唔會話好噪好熱

但我仲玩緊asus 個垃圾 DIP5, Fan expert, GPU tweat II, 仲未知點set先係最好

張display我就仲睇緊, 換張新卡先有答案, 但係我估唔會太熱, 始終只係上到2 slots 卡

riser cable 唔係 Gen 4

用緊2部 H1,散熱真係唔錯,打MHW 用2080 super FE & 9900K,cpu57 gpu68 用埋MHW high texture mob 頂setting ,超正

在地上較食塵,多注意.

deleted