賣鏡之後有一份失落...

D鏡頭陪左我咁多年, 依家放晒走真係有D唔捨得...
特別係小白同埋支17-40... 兩支都陪左我4年以上,
真係當佢地係寶貝咁... 今晚佢地就要離開我喇

原帖由 Nutshell 於 2008-12-13 18:47 發表
之前放走支18-200vr都好唔捨得
雖然只係用左幾個月
money is short, 唉...

頭先一路pack番好D野果陣就越覺得唔捨得...
感覺就好似同條女分手咁... 想放手又唔想放手咁...

原帖由 Nutshell 於 2008-12-13 18:47 發表
之前放走支18-200vr都好唔捨得
雖然只係用左幾個月
money is short, 唉...

有冇入番其它?

原帖由 清風浮雲 於 2008-12-13 18:49 發表

頭先一路pack番好D野果陣就越覺得唔捨得...
感覺就好似同條女分手咁... 想放手又唔想放手咁...

keep 住先ma , 點解你咁決絕wow

原帖由 fresh_banana 於 2008-12-13 19:13 發表

keep 住先ma , 點解你咁決絕wow

如果我唔放佢地走... 我好難一口氣入番大三元既其中兩位架...
兩碌死人野一炮過真係唔係講笑架...

冇啦啦... 轉乜會....
5D2, 都唔爭在一兩個星期
為左個小小時間.... 冇左一大筆錢+感情

原帖由 清風浮雲 於 2008-12-13 19:15 發表

如果我唔放佢地走... 我好難一口氣入番大三元既其中兩位架...
兩碌死人野一炮過真係唔係講笑架...

小白 + 17-40 都係 一皮多dd , 都係頂到一員倒

/forum/viewthread.php?fid=16&tid=1120730&page=1
/forum/viewthread.php?fid&tid&page