仲有D咩好既400度film好用???...

Kodak 隻 400UC 好似停左產

仲有D咩400度負片好用???

Fujifilm Xtra400 almost the best
However u can buy Kodak 400UC at tsuen wan(beside carpark at Fuk Loi Estate)
I saw it before and the price was about HKD16

原帖由 ahshing 於 2008-12-18 00:50 發表
Fujifilm Xtra400 almost the best
However u can buy Kodak 400UC at tsuen wan(beside carpark at Fuk Loi Estate)
I saw it before and the price was about HKD16

就係唔鐘意用Xtra400先用400UC
Is that estate close to MTR? Thanks.

BTW, 我對隻Ektar 100有D興趣想試下

原帖由 AMD波子 於 2008-12-18 01:03 發表

就係唔鐘意用Xtra400先用400UC
Is that estate close to MTR? Thanks.

BTW, 我對隻Ektar 100有D興趣想試下

福來村停車場,晌力新廣場後面,你晌地鐵站睇地圖會見到
果度旁邊有幾間clinic,corner位有好大間沖曬舖,有幾部影印機晌門口,隔離係玩具店,總知就係果間沖曬舖喇,我都唔記得叫乜名
Ektar 100咁o岩我地forum做團購,我買左三筒@42

支持楼主!

原帖由 ahshing 於 2008-12-18 01:06 發表

福來村停車場,晌力新廣場後面,你晌地鐵站睇地圖會見到
果度旁邊有幾間clinic,corner位有好大間沖曬舖,有幾部影印機晌門口,隔離係玩具店,總知就係果間沖曬舖喇,我都唔記得叫乜名
Ektar 100咁o岩我地forum做團購,我買左三筒@42

試完出報告wor.

考完試等我都出街影反幾筒菲林先..

其實如果上Amazon個D訂菲林,怕唔怕海關個Xray??