今日去完AGS

真係未試過咁好行, 唔迫人, 好爽...
仲見到有檔賣16GB Extreme III 538蚊,
拎定錢出黎行埋去... 點知搵左兩搵之
後竟然係賣晒... 頂...
好似唔係好多囡囡可以影, 唔知係咪因
為第一日又唔係假期呢...

睇左個time table
今日原來唔係咁多野睇,所以都無去
可能係因為今年金融海嘯..所以少左人入去掛..
話時話..無相睇既

原帖由 asia234 於 2008-12-19 20:48 發表
睇左個time table
今日原來唔係咁多野睇,所以都無去
可能係因為今年金融海嘯..所以少左人入去掛..
話時話..無相睇既

喇, 俾張相你睇喇
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我今日見到個短髮囡囡幾靚~

原帖由 清風浮雲 於 2008-12-19 20:32 發表
真係未試過咁好行, 唔迫人, 好爽...
仲見到有檔賣16GB Extreme III 538蚊,
拎定錢出黎行埋去... 點知搵左兩搵之
後竟然係賣晒... 頂...
好似唔係好多囡囡可以影, 唔知係咪因
為第一日又唔係假期呢...

538 咁平,..!?...
唔係 wor..我7點幾見到好多 cosplay 係 路過中環廣場..係唔係你睇唔上眼咋

不嬲都小囡到無朋友
30蚊慳番

yeah theres cheap 16gb xtreme3 these days, i bought one in canada for 99 cdn.

原帖由 De_N_N_iS 於 2008-12-19 21:02 發表

538 咁平,..!?...
唔係 wor..我7點幾見到好多 cosplay 係 路過中環廣場..係唔係你睇唔上眼咋

係平... 不過已經賣晒呢...
呢個囡囡如果佢唔係帶左color CON
應該會好好多...

原帖由 Volunteer 於 2008-12-19 21:56 發表
多d囡囡相唔該

喇, 俾多兩個黃金聖鬥士你喇

/forum/viewthread.php?fid=16&tid=1124694&page=1
/forum/viewthread.php?fid&tid&page