我想問下...灣仔298...有間賣dc的shop.....

我想問下...灣仔298...有間賣dc的shop.....
我見佢地賣d單鏡機好平....
俾起風澤,8老會.....平好多.........

我想問佢地d相機有冇事架....
你地有冇人買過.......?

原帖由 bbq_9239 於 2008-12-26 02:18 發表

小心被人搵笨... 入面有D手法/標價好似老尖果D咁....

原帖由 清風浮雲 於 2008-12-26 02:20 發表

小心被人搵笨... 入面有D手法/標價好似老尖果D咁....

意思係咪...電池又要另外買...乜都要另外買.....??

有d驚

原帖由 bbq_9239 於 2008-12-26 02:25 發表

意思係咪...電池又要另外買...乜都要另外買.....??

有d驚

OH~ 我睇錯左添298就唔知, 我所指既係灣電

原帖由 清風浮雲 於 2008-12-26 02:34 發表

OH~ 我睇錯左添298就唔知, 我所指既係灣電

灣電個間簡直係世紀白店

298一樓死角位的開左好耐...
都ok的, 不過佢地有水貨及行貨同時發售,
問清楚就ok了

灣電o個間擺哂display俾人玩, 有次入去諗住玩o下d dc, 點知十部有九部都無電

原帖由 bbq_9239 於 2008-12-26 02:18 發表

係咪叫DC職業,係死角位?
N年後買Canon A70,無大問題

係咪一樓 dc career? 係書店對面果間?

我見好多人買野, 應該無乜事的