我部D700岩岩跌左落地呀...

真係頂佢... 俾老母整跌又唔鬧得... 好在地下有地毯...
個直度好明顯花左少少... 雖然係好少, 不過個心就已經
好唔舒服... 支352表面冇咩事, 依家係擔心唔知咁樣
跌一跌入面D野會唔會有事... 呀!!!!!!!!! 激死我喇!!!!

原帖由 清風浮雲 於 2008-12-27 14:14 發表
真係頂佢... 俾老母整跌又唔鬧得... 好在地下有地毯...
跌一跌入面D野會唔會有事... 呀!!!!!!!!! 激死我喇!!!!

下次小心D喇..心感同情

上D3x啦!

原帖由 摩亞 於 2008-12-27 14:15 發表

下次小心D喇..心感同情

如果係自己唔小心都冇野講.... 俾人整跌先唔甘心丫嘛...

原帖由 清風浮雲 於 2008-12-27 14:14 發表

你都好..係跌.....我部 LX3 借左一次就花左 COATING....枝 A16 比人拎完去迪士尼係一個個泡泡印...

原帖由 清風浮雲 於 2008-12-27 14:17 發表

如果係自己唔小心都冇野講.... 俾人整跌先唔甘心丫嘛...

打死我都唔借機比人用..

睇到個post都覺好痛:funk:

問多句幾高跌落地

原帖由 摩亞 於 2008-12-27 14:17 發表

打死我都唔借機比人用..

咁你點比部機叫人幫自己影..XD

原帖由 TELAMON 於 2008-12-27 14:19 發表
問多句幾高跌落地

係張3尺零台仔跌落地... 我岩岩影完貓仔個籠, 跟手放低
拎部LX3同貓仔拍緊片, 拍拍下就聽到好結實既"bomb"一聲...
轉頭已經見到部機瞓左係地...