邊個會第一日去花展 ^^ ?

哩幾日..天氣都係麻麻....
唔好落雨....個天又灰...

落雨唔緊要GE~
花上有D水珠仲靚~
而且咁好陽光,花展D花會好快死~haha

我同dennis應該都會第一日去~

我都係第一日去~
果日係星期五 , 唔知會唔會少人過六日..
今年都係帶支kit 17-85算了...
帶多支 50 1.8 好似得物無所用太遠了..影下人都還可以
希望今次d 園景比上年好啦.....上年參展果d麻麻..

原帖由 andyming 於 2009-3-10 20:39 發表
我都係第一日去~
果日係星期五 , 唔知會唔會少人過六日..
今年都係帶支kit 17-85算了...
帶多支 50 1.8 好似得物無所用太遠了..影下人都還可以
希望今次d 園景比上年好啦.....上年參展果d麻麻..

覺得年年都係一樣

原帖由 rickee 於 2009-3-10 20:40 發表

覺得年年都係一樣

中間..一個正方..所謂花海.... 四邊圍哂所有【炮友】
扒地的扒地~高炒的高炒...
不過我都有份 扒街....

上年的.....
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1177459&extra=page%3D1

原帖由 andyming 於 2009-3-10 20:10 發表
哩幾日..天氣都係麻麻....
唔好落雨....個天又灰...

天氣預報, 星期六/日好天氣.
太哂要擔遮呀. 其實陰天效果是否會好些, 那當然不要下雨啦.

原帖由 lcsthomas 於 2009-3-10 23:29 發表

太哂要擔遮呀. 其實陰天效果是否會好些, 那當然不要下雨啦.

陰天D色冇咁出......但同時地冇咁易爆中...

原帖由 lcsthomas 於 2009-3-10 23:29 發表

我同fd打算星期日朝早去..我諗朝早唔會太晒光線又夠應該會好d..
有無人都係打算星期日去??

原帖由 man16191 於 2009-3-10 23:35 發表

我同fd打算星期日朝早去..我諗朝早唔會太晒光線又夠應該會好d..
有無人都係打算星期日去??

星期日想去..就去禮賓府啦.....

原帖由 De_N_N_iS 於 2009-3-10 23:38 發表

星期日想去..就去禮賓府啦.....

唔啦..諗過都係花展值得影多d
社民連應該唔會沖入去飛蕉,咁有咩好影..