09花展有感

今年既花冇乜特別,不過成個場咁大,好多謝有份搞既人。
不過,見到d好唔滿意既現象,好失禮
有個印尼藉樣既女人用手逗住串蘭花黎合照;
有個女人用手渣住秋英支莖黎合照
有個男人拎起左盆入面舊菌出黎影
有個男人從許願花牆個洞度影我,我咁岩停系度睇願望
香港人既道德乜咁架

年年都d冇公德心o既人嫁啦...

原帖由 killuakam 於 2009-3-21 21:03 發表
香港人既道德乜咁架

影你都係缺德??

原帖由 清風浮雲 於 2009-3-21 21:21 發表

影你都係缺德??

唔係話好缺德既行為,影左我問題不大,但唔禮貌 ....咁樣缺唔缺德係主觀問題,唔需研究

原帖由 killuakam 於 2009-3-21 21:30 發表

唔係話好缺德既行為,影左我問題不大,但唔禮貌 ....咁樣缺唔缺德係主觀問題,唔需研究

對記實攝影....某情度上就係要呢一個moment 既光景

原帖由 killuakam 於 2009-3-21 21:30 發表

但係個topic係你開架嘛, 唔研究, 即係一個"閱"字咁就OK?

一樣米養百樣人, 睇開一點吧~

原帖由 killuakam 於 2009-3-21 21:03 發表
......
香港人既道德乜咁架

好似感覺無乜大問題....

香港人既道德乜咁架

其他都真係好缺德...
不過 =>有個男人從許願花牆個洞度影我,我咁岩停系度睇願望
呢個無咩問題喎....

原帖由 清風浮雲 於 2009-3-22 00:53 發表

但係個topic係你開架嘛, 唔研究, 即係一個"閱"字咁就OK?

我講影我果度姐,我都冇乜點,影左我都冇理佢,我都會偷影人,不過只會係識得既
-------------------------------------------------------------------
我唔應該講唔需要研究,應該講唔洗太執著