新鏡入手 ef 70-210

大家知唔知有呢枝野既存在??今日老豆俾左呢枝野我..但我唔知佢既spec, 只係知佢係 70-210mm f4.0. 加上一個超大聲既對焦~唔知有冇c兄用過佢?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

用緊... 畫質一般
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 yauyu 於 2009-3-25 20:58 發表
大家知唔知有呢枝野既存在??今日老豆俾左呢枝野我..但我唔知佢既spec, 只係知佢係 70-210mm f4.0. 加上一個超大聲既對焦~唔知有冇c兄用過佢?820775

eos系統首批推出o既鏡wor

原帖由 LE4612 於 2009-3-25 23:11 發表

eos系統首批推出o既鏡wor

依枝好似係EF第一枝遠攝鏡添

原帖由 manman1998 於 2009-3-25 22:47 發表
用緊... 畫質一般

哈...35-70我都有wor~~~加上eos 630...唔知放出去可以放到幾多呢??

恆定 F4  ef 70-210  , 最近見有支有小mo , 放出來近半價 , 賣 $500

原帖由 997997 於 2009-3-25 23:49 發表
恆定 F4  ef 70-210  , 最近見有支有小mo , 放出來近半價 , 賣 $500

睇睇下可能都會放左佢先...人地都係問我老豆要唔要先俾佢既....岩岩試用枝鏡又可以用到,就咁睇入去冇mo.  但係佢對焦既聲浪就 .

原帖由 yauyu 於 2009-3-25 23:43 發表

哈...35-70我都有wor~~~加上eos 630...唔知放出去可以放到幾多呢??

EOS630/EOS650都有... 唔值咩錢,當收藏

枝35-70反而過得去... 留番佢用

原帖由 manman1998 於 2009-3-26 00:01 發表

EOS630/EOS650都有... 唔值咩錢,當收藏

枝35-70反而過得去... 留番佢用

係唔知我老豆邊一個老細唔要俾我地之ma  尋日佢番到黎就俾左 70-210 f4 , 35-70 f.3.5-5.6, speed lite 300 同 eos 630   唔知呢幾樣野放唔放得出.....