笨仔 K-m 又出別注 Colour~

同期仲有"鈦"版K20D
http://www.pentax.jp/japan/imaging/digital/slr/k20d/titan/
希望唔係技窮玩到冇嘢好玩啦,笨仔唔好自暴自棄啊!!

白色型仔好多...

Titan "Colour"

如果真係Titanium 物料, 如果唔係貴好多(比K20D 貴50%)
真係多多都唔夠賣

個樣太過膠,好似玩具咁!!

令我諗起350D銀色版

怪怪的
笨仔幾好, 好多人第一部都係佢

原帖由 free3sky 於 2009-3-26 01:31 發表
怪怪的
笨仔幾好, 好多人第一部都係佢

之後轉哂會?

原帖由 KinChungE 於 2009-3-26 01:40 發表

之後轉哂會?

的確係~
留唔住user 既心, 亦都係無意思

就睇下Canon.Nikon
入門玩1000D, 450D/D60,
唔夠玩就50D/D90
再唔夠玩就5DMKII, 1D/D300, D700, D3
某日神經失常, 咁就入左1Ds/D3X

原帖由 新遺失戰艦 於 2009-3-26 01:53 發表

的確係~
留唔住user 既心, 亦都係無意思

就睇下Canon.Nikon
入門玩1000D, 450D/D60,
唔夠玩就50D/D90
再唔夠玩就5DMKII, 1D/D300, D700, D3
某日神經失常, 咁就入左1Ds/D3X

我俾Pentax個focusing system激死
尤其auto, 根本唔用得
一定要手動揀對焦對邊點先得
室內影相, 只要D人著住黑色衫, 對焦就慢到嘔

原帖由 KinChungE 於 2009-3-26 01:55 發表

我俾Pentax個focusing system激死
尤其auto, 根本唔用得
一定要手動揀對焦對邊點先得
室內影相, 只要D人著住黑色衫, 對焦就慢到嘔

所以好期待645 Digital
可以講係Pentax 唯一出路
FF Digital 已經俾CNS 玩晒
至少鏡頭配套已經好齊
但係出645 係一個好大既風險