有無師兄行開MK.,知D300賣緊幾錢?

有無師兄行開MK.,知D300賣緊幾錢?...小弟星期1出手,,,了解下市況先,,,買機地點..有無介紹?????   多謝先..

唔一定要行開先知價
宜家 Internet 咁方便    有好多香港網上報價網

http://www.price.com.hk/product.php?p=104476

唔止相機   電腦硬件   手機乜都有

原帖由 kim618 於 2009-6-7 08:57 發表
唔一定要行開先知價
宜家 Internet 咁方便    有好多香港網上報價網

http://www.price.com.hk/product.php?p=104476

唔止相機   電腦硬件   手機乜都有

網上果D都睇過晒.. ,,只是想知近個星期,,咩價位,,

行機差唔到好遠   水機就真係唔知
就算今日答到你   聽日都唔知會升跌乜價   睇佢送乜仲好
你落到 MK  買機時咪又係可能會行多幾間問
好似買電腦硬件咁   行云成個黃金先買

原帖由 kim618 於 2009-6-7 09:50 發表
行機差唔到好遠   水機就真係唔知
就算今日答到你   聽日都唔知會升跌乜價   睇佢送乜仲好
你落到 MK  買機時咪又係可能會行多幾間問
好似買電腦硬件咁   行云成個黃金先買

嗯 ,,我咩都唔 要巨送,,因為都有晒,,是想換台機,,呵呵 ..D大行價錢好黑,,都是上樓買多我霖..

上樓買係好 D     Service  態度各樣 Offer 有時都唔同
因冇咁多街客     如果佢地得閒  都會好耐心咁俾你試到岩先買
宜家 MK D 大行地鋪係食自由行條水多    Offer 係冇咁抵

原帖由 kim618 於 2009-6-7 19:13 發表
上樓買係好 D     Service  態度各樣 Offer 有時都唔同
因冇咁多街客     如果佢地得閒  都會好耐心咁俾你試到岩先買
宜家 MK D 大行地鋪係食自由行條水多    Offer 係冇咁抵

是羅...同我一向 去CAN 2買開野..都有信心.. 同靚價.

DCHOME咪有價錢囉....