想入O 記~

想入O 記, 但E620 好貴 , 56XX JKIT SET,
其實同E520 又幾大分別呢? 想平買E520 KIT SET ( 因為無BODY ), 39XX, 都平千6, 再加DD 就買到支LENS啊~

AND E520 邊度平啊~
O 遁有冇得保架?

pls proofread your post.

樓主係咪打錯左 ? E620先至係 5K幾,
如果問E620同E520既分別,
主要係對焦系統同反Mon, 另外亦都細左少少,
值唔值就好睇個人

不過講成像質素分別唔大既

Better wait for price drop in 620.
All aspects get improvement in 620.

聽說個WHITE BALANCE 有改進, 同3 點副7 點的對焦點~~~~ ( 但對我是無用的, 我都係用單點啊~~~ )

對反MON 有興趣~~~~~ 但無理由花咁多錢為個反MON 啊~~~~因為當自己影貓同花時, 我明白反MON 的皇要性, 之前用PENTAX, 見D 鏡貴到咁, 把心一橫轉SYSTEM, C/N 我又覺得貴啊~~~~~

E520 同 E620 的差異都幾多下
1. 3點 同7點 對焦
2. e520冇得返轉mon
3. e520 比較重 但電量較多 1500 :1150mAh
4. 像數  
5. 藝術濾鏡
...............

e520 係一部好機 又平過e620 睇你個人需要

原帖由 hongdogdog 於 2009-6-12 22:58 發表
聽說個WHITE BALANCE 有改進, 同3 點副7 點的對焦點~~~~ ( 但對我是無用的, 我都係用單點啊~~~ )

對反MON 有興趣~~~~~ 但無理由花咁多錢為個反MON 啊~~~~因為當自己影貓同花時, 我明白反MON 的皇要性, 之前用PENTAX, 見D 鏡貴到咁, 把心一橫轉SYSTEM, C/N 我又覺得貴啊~~~~~

o記 d鏡都唔平wo

其實我好少見人用O 記影人, 是否因為太SHARP之故 呢?

原帖由 hongdogdog 於 2009-6-12 23:00 發表
其實我好少見人用O 記影人, 是否因為太SHARP之故 呢?

setting 問題 如果識set 都可以影到 粉紅色ge皮膚 好似canon果d
你可以先去台灣ge mobile 01網站see多d圖 先考慮入唔入o記
http://www.mobile01.com/topicdet ... 324&r=2&p=6

E620 其實唔算貴。