想係深水步買一個電子防潮櫃

想買58L左右O既大細
大約要幾錢??

如果SSP唔係最平,邊度重會平D??

月頭買了一個收藏家$800

樓主想買收藏家果隻CF-65?
L 市面上我暫時只係知收藏家有58L,果隻係CF-65.
SSP瑩記未必係最平,但買得好放心.

原帖由 cwtzero 於 2009-10-28 15:16 發表

行前兩三個位有一間代理收藏家既鋪
行貨~
瑩記做嚮個名就樣樣都貴, 買完條氣都唔順~

我自己都係用CF-65, 好處係唔會太深

body + 直倒 x 2
5 鏡 (包括70-200/2.8)
Flash x 3
仲有空位放其他filter, 袋

回覆 4# 的帖子

可能真係出名左, 近來去幾次都係多人到爆,
想揀下野都要同人迫, 好似百貨公司大減價咁...
整整下都係左前兩個舖位或者佢地對面街果個
舖買

前日上淘寶買左隻收藏家CF-65 (58L), 連運費送到樓下只係$600人仔....
今日到左貨, 台灣牌子QC唔錯
同鴨記果D冇咩分別, 只係變左簡中manual同兩腳插頭...

原帖由 TeraBytes 於 2009-10-28 23:45 發表
前日上淘寶買左隻收藏家CF-65 (58L), 連運費送到樓下只係$600人仔....
今日到左貨, 台灣牌子QC唔錯
同鴨記果D冇咩分別, 只係變左簡中manual同兩腳插頭...

我想買30L都差唔多要$600,  CHing可否提供資料, 謝謝 !!

原帖由 cwtzero 於 2009-10-28 15:16 發表

瑩記買收藏家 30 L 果隻幾錢 ?

原帖由 terry2046 於 2009-10-29 12:52 AM 發表

我想買30L都差唔多要$600,  CHing可否提供資料, 謝謝 !!

其實上淘寶search都有一大堆... 只要揀D出貨多, 信譽好既就得...
你想知我同邊個買既話可以PM俾你...