敗左部 550D...

昨天敗左部550D...

想問下點check shutter count?

鐳射送的8GB 卡有成400幅相在內...

用部機影,相的no. 去到442...我只係試左五六幅相

行貨,快速參考指南係中文,但本說明書係英文,咁中文o個本要在電腦睇,好唔方便

setupeosinfo 睇唔到shutter count,出error

睇唔到啥由佢羅,反正你都羅唔到去換架啦xd

install canon software CD...........

不過你買機都唔會係0 SC
我朋友部5D2一買冇一千都幾百

install canon software CD...........

不過你買機都唔會係0 SC
我朋友部5D2一買冇一千都幾百 ...
rx78_nt-1 發表於 2010-4-27 16:58

我買水機 查EXIF 我影o既第一張SC真係1 bor

呢d 嘢『撞手神』O既啫 !!

我部壞鬼讀卡機讀唔到SDHC ...

現在經相機刪相,好似無咩反應:sleepy:

Rosa真好,第一手,哈哈!

不過有冇人知點解會送英文說明書,而不是中文的?

Canon 隻碟都唔知入唔入好,因為唔想安咁多野...

Rosa真好,第一手,哈哈!

good16 發表於 2010-4-27 17:04

當然啦 我都唔係買Canon
不過有冇人知點解會送英文說明書,而不是中文的?

arm arm同人買部50D都係得英文,佢睇唔明搞到成日問我D白癡野....

我部壞鬼讀卡機讀唔到SDHC ...

買。

Canon 隻碟都唔知入唔入好,因為唔想安咁多野...

未裝過呢D野

當然啦 我都唔係買Canon

arm arm同人買部50D都係得英文,佢睇唔明搞到成日問我D白癡野....

咁你買咩牌子?

上去Canon 官網download 返本中文返公司印先

咁你買咩牌子?

上去Canon 官網download 返本中文返公司印先
good16 發表於 2010-4-27 17:15

dl個TC pdf咪得羅,洗乜印出黎