想買單反機背包

想買單反機背包

我暫時只有一部機兩支鏡,但背包除了想代相機外,仲想可以有位放其他野。

我見Lowepro好似好出名? 香港我見700 800元一個,對我來講太貴。如果taobao呢度,各位有無咩好推介呢?

http://search.taobao.com/search? ... %26lo2%3D0%26nt%3D1

thanks!

去鴨記搵下winer或者loveps o既背囊,會有兩款o岩你,winer同loveps就有個就同kata 3n1差唔多設計,loveps就有一個同lowepro fastpack 250差唔多設計

仲有lowepro唔好o係淘寶買,試過同個賣家傾過,佢話佢至少知道o係廣東o既淘寶商舖幾乎全部都係假野黎

lowepro fastpack350我買果陣都係$560,我諗而家都係咁上下,好平架喇

再唔係行山袋加內膽,不過好用既都唔平

lowepro fastpack350我買果陣都係$560,我諗而家都係咁上下,好平架喇

再唔係行山袋加內膽,不過好用既都唔平 ...
ahshing 發表於 2010-5-1 02:24

不過fastpack個樣真係唔係幾得

符碌 發表於 2010-5-1 02:29

有錢既話,我都想買nikon x millet

去鴨記搵下winer或者loveps o既背囊,會有兩款o岩你,winer同loveps就有個就同kata 3n1差唔多設計,loveps就有 ...
符碌 發表於 2010-5-1 02:01

上次你簡果隻T字頭背包都正... 若果7~8佰;都制得過

上次你簡果隻T字頭背包都正... 若果7~8佰;都制得過
manman1998 發表於 2010-5-1 13:33

o個隻唔知幾錢,連出左未都唔知

kata 都唔錯...

符碌 發表於 2010-4-30 19:29

但真係好方便喎   轉過黎就可以做哂拎機換鏡既動作....

用過好多牌子
KATA 3N1算得上很優良