收藏家 防潮箱 壞左~

保養已過,請問有師兄知道個「心臟」有得配既嗎?

好似話落鴨記有得整, 拆個心出黎得喇

保養已過,請問有師兄知道個「心臟」有得配既嗎?

chrislui 發表於 2010-11-7 21:18

用咗幾耐?咁化學嘅

用咗幾耐?咁化學嘅
yytly 發表於 7-11-2010 22:26

兩年幾,可能我黑仔掛

Yes. Go to the agent directly and will change the new one for you immediately. Cost around HKD$300

壞左~機冇事算好彩~
試過有人返到屋企見壞左...出黑煙.......唔見有火....不過內籠黑哂...d鏡...

壞左~機冇事算好彩~
試過有人返到屋企見壞左...出黑煙.......唔見有火....不過內籠黑哂...d鏡... ...
andyming 發表於 8-11-2010 22:03

mobile01 o個單野?

見 d 師兄話換個成 300 咁貴 (成個箱都係六百幾...)
琴日買左個吸濕大笨象掉入去用算 lu~

你試下去 DIY 區求救 , 可能$0

mobile01 o個單野?

見 d 師兄話換個成 300 咁貴 (成個箱都係六百幾...)
琴日買左個吸濕大笨象掉入去用 ...
chrislui 發表於 2010-11-9 09:34

你再用二年幾既吸濕大笨象, 可能都要咁既數
仲要無得控制濕度:funk:

你再用二年幾既吸濕大笨象, 可能都要咁既數
仲要無得控制濕度
sunyung 發表於 2010-11-9 12:58

其實唔洗用吸濕象,平價o既幾蚊一個抽濕器都有同樣效果,我衣家個防潮箱冇駁電,用緊D十幾廿蚊三個o既抽濕器,一樣都有好好抽濕效果,加上個防潮箱係比衣櫃更加密封,可能半年以上先要換一次都唔奇怪,一年二十蚊都唔洗