外閃保養問題......

想問下有冇CHING知到"永諾"D外閃有冇保養嫁?
我支460II尋日拎出黎發充差好耐電都唔得,
換過D新電試都係咁,重開唔夠2分鍾自己熄埋,
想睇下有冇睇保,
因為支閃買左3個月到,咁快難好唔抵~

你邊度買?
你打去HK永諾問會好D
保就有,問題係佢肯唔肯幫你拿上大陸

你邊度買?
你打去HK永諾問會好D
保就有,問題係佢肯唔肯幫你拿上大陸
hold_find 發表於 2011-5-24 20:11

我係鴨記D店到買,咁我試下聽日打去問下~

There should be a 1 year warranty.

我係鴨記D店到買,咁我試下聽日打去問下~
Shnicky 發表於 2011-5-24 20:17

永諾閃燈o係香港冇維修部,所有維修貨都要send上深圳華強北路。

如果你支燈未過一年又有行貨經銷商發出收據,可以拎返去舖頭叫佢幫你send上去,以我朋友經驗,一般大約等三~四個星期,不過記得拎埋張單出去。

俾埋香港分分司電話地址你,可能有用:

香港永諾攝影器材有限公司
地址:香港九龍紅磡保其利街四號地下
電話:(852)-23641282

永諾閃燈o係香港冇維修部,所有維修貨都要send上深圳華強北路。

如果你支燈未過一年又有行貨經銷商發出收 ...
eric411 發表於 2011-5-25 01:17

好,唔該唒ERIC兄,
過兩日得閒就拎出去整 ~   

又壞野=.=?

有邊幾間係行貨經銷商

又壞野=.=?
totoki 發表於 2011-5-25 04:20

係......
我都唔知點解會咁........
家下都唔係好想拎去整.......

係......
我都唔知點解會咁........
家下都唔係好想拎去整....... ...
Shnicky 發表於 2011-5-25 14:41

Has it failed before?