屯門豐澤冇相機買架?

Why not ?
屯門市廣場有兩間豐澤 , 兩間都有相機賣 , 你行左去邊 ??

如果買D4個類就蚊D

Why not ?
屯門市廣場有兩間豐澤 , 兩間都有相機賣 , 你行左去邊 ??
fatfatman 發表於 2012-6-18 09:17

可能佢打錯左, 屯門澤豐無相機買架?!

What do u wantt o buy?
Can call to check stock before u go.

可能佢打錯左, 屯門澤豐無相機買架?!
黑面人 發表於 2012-6-18 10:53

豐澤分開兩間鋪位賣,唔同層數,相機係h & m下面個層~

豐澤分開兩間鋪位賣,唔同層數,相機係h & m下面個層~ ...
shukfam 發表於 2012-6-18 12:46

時代廣場 同 h&m果兩間都有相機買架!
除非冷門野, 否則有得買架?!

可能我唔住個頭,真係冇留意唔到...
可能佢呢年太裝修, 搬哂D位...多左好多新鋪,搞到我都亂哂.. ...
cyqk01 發表於 2012-6-18 15:46

時代廣場果間舖都係同一位置 (近麥當勞果頭);
如果屯門市廣場果間就開左起h&m (大家樂上面果層)
其實如果唔介意唔係豐澤, 可以起地下百老匯, 中原, 張毛記, 國美, 鐳射都可以睇!
如果吉之島電器部就搬左去美食廣場(超市)地下!

近排多左好多新舖, 將會開outback呀!!

時代廣場果間舖都係同一位置 (近麥當勞果頭);
如果屯門市廣場果間就開左起h&m (大家樂上面果層)
其實如果 ...
黑面人 發表於 2012-6-18 15:50

呢度仲勁mk, 乜牌子都集中埋一齊...
格價都方便...