有無ching買咗Panasonic FZ200?

有無ching買咗Panasonic FZ200 yar??
香港好似仲未有行貨~
用過嘅ching, 請講講用後感~

三仟幾有咁嘅sepc~~正爆~~

回復 2# hvs
暗位燥音頗大,但影生活相非常方便。

買完唔夠2星期就SELL左
部野都出左好耐-3-

回復  hvs
暗位燥音頗大,但影生活相非常方便。
zlab 發表於 2013-5-9 23:58

個senosr好细, 係咁上下, 不過D功能多又好玩!

買完唔夠2星期就SELL左
部野都出左好耐-3-
我係小魚兒 發表於 2013-5-10 00:15

你升左lvl, 要求唔同往日~~~

你升左lvl, 要求唔同往日~~~
hvs 發表於 2013-5-10 11:49

當時仲未買6D@+@.....
夜晚拍出來真係好唔掂...感光元件太細LA
日頭ISO 去800都好多NOISE

日頭ISO 去800都好多NOISE ...
我係小魚兒 發表於 2013-5-10 15:08

6D @@ big flsh now @@

如果大Sensor,貴三倍都買!

I always say, sensor size does matter  

Though the Sony 1 inch sensor (RX100) has much better IQ than Nikon 1 series, pity