我很久以前買新o既都係四千幾之嘛!
QE3 發表於 2013-5-18 14:28

之前我以為最平紅圈係支 kit鏡 24-105
原來仲有支

吹咁多都無用, 搵美國佬做技術指導最實際, 又係用canon, 借埋幾靚器材都有, 仲可以出埋力, 實有貨交, 一Q攪掂, 唔使衰幾十次都影唔到, 都慘係唔知衰邊到, 更加唔使賴部6D唔得

你影過夜景長曝未? 有乜嘢要留意? 有經驗就易影好多, 唔使去幾次

吹咁多都無用, 搵美國佬做技術指導最實際, 又係用canon, 借埋幾靚器材都有, 仲可以出埋力, 實有貨交, 一Q攪 ...
tolo2036 發表於 2013-5-18 19:09

美國佬是WHO? 我影過夜景GA LA....
其實我只係問點去果到姐-3-

美國佬是WHO? 我影過夜景GA LA....
其實我只係問點去果到姐-3-
我係小魚兒 發表於 2013-5-18 19:10

美國佬繼牛牛後李荷蒜距娣易必屎糞...

囡囡話要影靚D 佢就聽日即刻買架啦

HKF91 發表於 2013-5-18 23:07

Very Good Template !!
    Please Fill in the blank
      囡囡話要影靚D      , 小魚兒佢就聽日即刻買架啦      

HKF91 發表於 2013-5-18 23:07

why u know it?