回覆 80# tonyau2348

其實會唔會關我事?因為始終係我開post

回覆  tonyau2348

其實會唔會關我事?因為始終係我開post
chromechan 發表於 2016-3-26 15:49

都關你事架啦,我地應該有三角關係

回覆 82# tonyau2348

我雖然身材似女仔.但我真身不是女啊.大家不要攪錯啊.

回覆  tonyau2348

我雖然身材似女仔.但我真身不是女啊.大家不要攪錯啊. ...
wingkps2 發表於 2016-3-26 16:21

keep得好好, 仲好好身材潻

A7R2 用家路過,
昨日嚮大X 買左張64GB, 東豬USHI U3 90讀, 60寫, 交足數, 日本做, $218,
可以嚮部A7R2 機拍4K

以你個宝號已是值回票價,信心保證啦
tonyau2348 發表於 2016-3-26 14:03

E+D人好多時都唔睇邊個係賣家... 同埋沒咩人識我個名(calvinE個名好普通).

E+D人好多時都唔睇邊個係賣家... 同埋沒咩人識我個名(calvinE個名好普通).
calvin83 發表於 2016-3-26 19:25

我相信好嘢自然受歡迎, 人都係(睇睇樓主和師兄wingkps2),因緣際會,因機而結合,還在此聯絡交流

我相信好嘢自然受歡迎, 人都係(睇睇樓主和師兄wingkps2),因緣際會,因機而結合,還在此聯絡交流 ...
tonyau2348 發表於 2016-3-26 19:51

可惜我唔係"好嘢"。

回覆 87# tonyau2348

結識

點解呢區咁多人嘅用字錯得咁交關

wing係咁,你都係咁

回覆 89# chromechan

我好求其。到即係都
重有 ...佢專登講結合的。d 大人成日都係咁