[圖片] 又再遇 ~ Polly [重制版]

大半個月前約左 Polly 今日去影相, 本身想響街影, 可惜天公不做美安排左個雨天俾我, 唯有臨急臨忙搵個室內場頂上, 好彩上到去環境唔錯, 開開心心影左小半晝.

Polly 嘅演出一如以往令人滿意, 問題只係我表現到幾多成出黎見人. 今日佢成意十足交左三個型像, 有點Sexy但屬健康性感, 不過小弟攪唔掂第二套衫, 好多炒左, 失敗 Orz.

今日帶左兩支鏡頭, 2470 f/2.8 同埋 85 f/1.4 IS, 買左支 85L 幾個月但今日先叫做第一次正式用, 覺得空間感唔錯.

去片~
第一套衫係前一日先搵相俾 Polly 睇話想要呢種 feel, 佢都可以搵到俾我, 正!!

第二套衫我唔多識攪, 金屬紅色我投哂降, 大炒~

第三套係我覺得最靚嘅, 青春得黎有點成熟味, 可惜時間倉猝影唔到幾多張

整體黎講係近期影得最 hapi 嘅一次

[[多謝收看, 下期再會]]

正拍

polly樣子甜美……正

polly係咪駁咗頭髮,佢本身好似短髮?

polly係咪駁咗頭髮,佢本身好似短髮?
aichun 發表於 2019-4-14 00:48

你咁勁嘅,我都唔記得但你一睇就睇到   

NPNT 發表於 2019-4-14 00:52

多謝支持

大半個月前約左Polly今日去影相, 本身想拍街, 可惜天公不做美又安排左個雨天俾我, 唯有臨急臨忙搵個室內場 ...
mail4kawai 發表於 2019-4-14 00:38

正喎......室內場係邊到?

正喎......室內場係邊到?
jeffryho 發表於 2019-4-14 07:01

Thanks!
個場係 The Core Base

polly 幾靚, 但D 色唔得