[開箱] Panasonic S1 開箱

Panasonic S1 開箱!!
之後仲會有一條實測 一條試機片
請多多支持!
https://youtu.be/pKKciL2Uk7I

大家點睇呢部機...???

部機同條片係師兄? 恭喜晒

部機同條片係師兄? 恭喜晒
我係小魚兒 發表於 2019-4-14 09:37

係啊 點解恭喜呢 haha
btw好耐冇返黎吹水

鏡頭zoom lock M43 100-400已經有

鏡頭zoom lock M43 100-400已經有
必思 發表於 2019-4-14 10:28

haha 係啊,但我冇用過..
我諗佢都算係一個貼心功能,等一啲長/大鏡頭 收納時唔好chok chok下chok到變焦環鬆
我自己支 14-140 就鬆哂~~~

$3x,xxx kit set 唔係一般玩具, 應該重度拍vlog user 先會買佢可取4k 50p 60p 但不包括4:2:2 10bits (另外要俾錢)

支鏡頭應該好過canon rf 個支

機身 898 Gram, 同 canon 5d 咁重

body 都係等 sigma, 一係水貨

個價等Leica version 出就跌

Panasonic S1 開箱!!
之後仲會有一條實測 一條試機片
請多多支持!

大家點睇呢部機...??? ...
timqqq 發表於 2019-4-14 08:40

個箱幾靚,部機都靚。
鏡頭Zoom Lock好多鏡都有,RF24105, 2470GM都有。

我等埋10bit firmware先入

坐等試機片

無反機身單反重量,Bigma鏡賣Fuji G價,
落星代理夠曬有型,實在太巧,
巧到我吾敢&吾想入佢